Спеціалізація "Зберігання, консервування та переробка м"яса"

Аналітична хімія завантажити

Органічна хімія завантажити

Історія України завантажити

Основи охорони праці завантажити

Процеси і апарати  завантажити

Технологічне обладнання галузі (домашнє завдання 1) завантажити

Технологічне обладнання галузі (домашнє завдання 2)  завантажити

Технологія м’яса і м’ясопродуктів (домашнє завдання 1)  завантажити

Технологія м’яса та м’ясопродуктів (домашнє завдання 2)  завантажити

Українська мова (за професійним спрямуванням)  завантажити

Економіка підприємництва   завантажити

Іноземна мова (за професійним спрямуванням)  завантажити

Автоматизація виробництва   завантажити

Радіометричний контроль   завантажити