Рейтингові списки

Списки рекомендованих до зарахування вступників на базі 11 класів за державним замовленням 

від 28.07.2021

Рейтингові списки вступників на базі 11 класів

​на 03.08.2021 

Списки рекомендованих до зарахування за державним замовленням 

від 28.07.2021 року 

Рейтингові списки вступників станом  

на 23.07.2021 року

 

Рейтингові списки вступників база Кваліфікованого робітника на заочну форму навчання станом на 14.09.2020 року

Спеціальність 142 Енергетичне машинобудування, освітня програма "Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок"

Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма "Зберігання, консервування та переробка молока"

Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма "Зберігання, консервування та переробка м`яса"

Рейтингові списки вступників база 11 класів на заочну форму навчання станом на 14.09.2020 року

Спеціальність 142 Енергетичне машинобудування, освітня програма "Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок"

Спеціальність 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, освітня програма "Комерційна діяльність"

Спеціальність 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, освітня програма "Інформаційна діяльність підприємства"

Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма "Зберігання, консервування та переробка м`яса"

Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма "Зберігання, консервування та переробка молока"

Списки рекомендованих до зарахування вступників на базі 11 класів за контрактною формою навчання від 03.09.2020 року

Спеціальність 072 Фінанси, банківська справа та страхування, освітня програма "Фінанси і кредит"

Списки рекомендованих до зарахування вступників на базі 11 класів за державним замовленням від 03.09.2020 року

Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма "Зберігання, консервування та переробка м`яса"

Рейтингові списки вступників на базі 11 класів станом на 02.09.2020 року

Спеціальність 072 Фінанси, банківська справа та страхування, освітня програма "Фінанси і кредит"

Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма "Зберігання, консервування та переробка молока"

Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма "Зберігання, консервування та переробка м`яса"

 

Списки рекомендованих до зарахування за контрактною формою навчання за додатковим конкурсним відбором від 31.08.2020 року 

Спеціальність 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, освітня програма "Комерційна діяльність"

Спеціальність 211 Ветеринарна медицина,  освітня програма "Ветеринарна медицина"

Списки рекомендованих до зарахування за державним замовленням від 23.07.2020 року 

Спеціальність 051 Економіка, освітня програма "Економіка підприємства"

Спеціальність 072 Фінанси, банківська справа та страхування, освітня програма "Фінанси і кредит"

Спеціальність 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, освітня програма "Комерційна діяльність"

Спеціальність 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, освітня програма "Інформаційна діяльність підприємства"

Спеціальність 142 Енергетичне машинобудування, освітня програма "Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок"

Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма "Зберігання, консервування та переробка молока"

Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма "Зберігання, консервування та переробка м`яса"

Спеціальність 211 Ветеринарна медицина,  освітня програма "Ветеринарна медицина"

 

Рейтингові списки вступників станом на 21.07.2020 року 

Спеціальність 051 Економіка, освітня програма "Економіка підприємства"

Спеціальність 072 Фінанси, банківська справа та страхування, освітня програма "Фінанси і кредит"

Спеціальність 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, освітня програма "Комерційна діяльність"

Спеціальність 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, освітня програма "Інформаційна діяльність підприємства"

Спеціальність 142 Енергетичне машинобудування, освітня програма "Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок"

Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма "Зберігання, консервування та переробка молока"

Спеціальність 181 Харчові технології, освітня програма "Зберігання, консервування та переробка м`яса"

Спеціальність 211 Ветеринарна медицина,  освітня програма "Ветеринарна медицина"