Перелік спецільностей за якими ведеться підготовка у Технолого-економічному коледжі БНАУ:


п/п 
Назва спеціальності, спеціалізація Випускник може обіймати посади:
1.

051 Економіка, спеціалізація "Економіка підприємства"

економіста планового відділу, диспетчера виробництва, техніка з планування, техніка з підготовки виробництва, техніка з праці, техніка з нормування праці, помічника керівника підприємства (організації), організатора діловодства (з економічної діяльності), інспектора з цін.
2. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, спеціалізація "Комерційна діяльність" директора  (керівника) малої торгівельної фірми, керуючого магазином, комерсанта, начальника складу, завідувача складу, завідувача контейнерного майданчика, директора малої рекламної або комерційної фірми, керуючого агентством (торгівельним, рекламним), комерційного агента, торговельного агента, комівояжера, торгівельного представника, заготівельника сировини і продуктів, товарознавця, представника з реклами.
3. 072 Фінанси, банківська справа та страхування, спеціалізація "Фінанси і кредит" фінансиста, бухгалтера, касира, молодшого державного інспектора, страхового агента, операціоніста комерційного банку, спеціаліста кредитних відділів комерційних банків, кредитного інспектора, інспектора обмінного пункту.
4. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, спеціалізація "Інформаційна діяльність підприємства" техніка з планування, техніка – програміста, фахівця з корпоративного управління, фахівця з інформаційних технологій, помічника керівника.
5. 142 Енергетичне машинобудування, спеціалізація "Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин і установок" майстра виробничої дільниці, майстра по експлуатації та ремонту холодильно–компресорного устаткування, майстра компресорного цеху, техніка по експлуатації і ремонту холодильного устаткування, механіка холодильного устаткування, механіка-наладчика холодильно-компресорного устаткування, механіка компресорного цеху, техніка – конструктора, механіка рефрижераторного цеху.
6. 181 Харчові технології, спеціалізація "Зберігання, консервування та переробка м'яса" техніка-технолога, майстра виробничої дільниці, техніка-лаборанта (мікробіолога), техніка-лаборанта (хіміка), фаршомісильника, різальника м’ясопродуктів, забійника худоби, формувальника ковбасних виробів, пакувальника ковбасних виробів.
7. 181 Харчові технології, спеціалізація "Зберігання, консервування та переробка молока" приймальника молочної продукції, апаратника по виготовленню заквасок, апаратника пастеризації та охолодження молока, виготовлювача сиру, виготовлювача сметани, маслороба, сиророба, лаборанта приймальної лабораторії, техніка-технолога, майстра виробничої дільниці (відділення), техніка-лаборанта (мікробіолога), техніка-лаборанта (хіміка), приймальника молочної продукції, апаратника по виготовленню заквасок, апаратника пастеризації та охолодження молока, виготовлювача сиру, виготовлювача сметани, маслороба, сиророба, лаборанта приймальної лабораторії.
8. 181 Харчові тахнології, спеціалізація "Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів" лаборанта, апаратника стерилізації консервів, контролера харчової продукції, комірника, засолювача овочів, майстра виробничої дільниці, майстра цеху, начальника цеху малого підприємства, технолога, завідувача сховища.
9. 211 Ветеринарія, спеціалізація "Ветеринарна медицина" фельдшера ветеринарної медицини управлінь (підприємств, установ, організації і закладів) державної ветеринарної медицини, ветеринарно – санітарного фельдшера господарств, лаборанта державної лабораторії ветеринарної медицини, лаборанта лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на ринках, лаборанта на підприємствах по переробці сировини тваринного походження, завідувача аптеки ветеринарної медицини, фельдшера ветеринарної медицини державного ветеринарного контролю на державному кордоні та транспорті, інспектора підрозділу ветеринарної міліції із забезпечення карантинних ветеринарних заходів, завідувача відділом державного підприємства “Ветзоопромпостач”, та корпорації “Укрветзоопромпостач”, санітаром ветеринарних підприємств (установ, організацій і закладів державної ветеринарної медицини та господарств різної форми власності).