Освітня програма "Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів"

Освітньо-професійна програма

«Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів»

 

Освітньо-кваліфікаційний рівень – фаховий молодший бакалавр

Кваліфікація: технік - технолог з перероьки плодоовочевої продукції

Термін навчання: 3 роки 5 місяців (на базі 9 класів)

                                 2 роки 5 місяців (на базі 11 класів)

Ліцензований обсяг прийому : 50 осіб

                                                    

ЯКІ СПЕЦІАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ ВИВЧАЮТЬ СТУДЕНТИ

 

  • Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів;  
  • Технохімічний контроль виробництва;
  • Технологічне обладнання галузі;
  • Основи стандартизації і метрології;
  • Основи охорони праці;
  • Автоматизація виробництва;
  • Облік і звітність;
  • Економіка підприємства;
  • Організація, планування та управління;
  • Промислова санітарія;
  • Основи підприємства;
  • Товарознавство сировинної галузі;
  • Радіометричний контроль виробництва;
  • Психологія спілкування.

 

ЯКІ ПРАКТИКИ ПРОХОДЯТЬ СТУДЕНТИ?

– вступ до спеціальності;

– практика на набуття робітничої професії;

– технологічна;

– переддипломна.

Базами проходження технологічної та переддипломної практик є такі підприємства України:

  • ПрАТ «Білоцерківський консервний завод» (м. Біла Церква);   
  • ФГ «Чудова марка» (м. Біла Церква);
  • ВАТ «Могилів - Подільський консервний завод» (м. Могилів - Подільський);
  • TOB «Лубенський консервний завод» (м. Дубно);
  • ПАТ «Росич» (м. Біла Церква);
  • ВАТ «Богуславський консервний завод» (м. Богуслав);
  • З AT «Ніжинський консервний завод» (м. Ніжин).

 

ПІД ЧАС НАВЧАННЯ В КОЛЕДЖІ СТУДЕНТИ ЗДОБУВАЮТЬ РОБІТНИЧУ ПРОФЕСІЮ:

– апаратник стерилізації 

ДЕ І КИМ МОЖУТЬ ПРАЦЮВАТИ НАШІ ВИПУСКНИКИ?

 

- техніком-технологом;                                                        

- майстром виробничої дільниці, відділення;

- техніком-лаборантом (мікробіолог);

- техніком-лаборантом (хімік).

 

 

 

Після закінчення навчання в коледжі випускник може продовжити навчання за ступеневою освітою у вищих навчальних закладах України:

  • Національному університеті харчових технологій.
  • Одеській національній академії харчових технологій.
  • Харківському університеті харчування та торгівлі.
  • Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
  • Полтавському університеті економіки і торгівлі.

та інших навчальних закладах, які готують спеціалістів за напрямом «Виробництво і технології» та спеціальністю «Харчові технології»