Освітня програма "Зберігання, консервування та переробка м'яса"

Освітньо-професійна програма

«Зберігання, консервування та переробка м'яса»

 

Освітньо-кваліфікаційний рівень – фаховий молодший бакалавр

Кваліфікація: фаховий молодший бакалавр з харчових технологій

Термін навчання: 3 роки 5 місяців (на базі 9 класів)

                                 2 роки 5 місяців (на базі 11 класів)

Заочна форма навчання: 2 роки 10 місяців

Ліцензований обсяг прийому : денна форма – 50 осіб;

                                                       заочна форма - 25 осіб.

ЯКІ СПЕЦІАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ ВИВЧАЮТЬ СТУДЕНТИ

 

  • Технологія зберігання, консервування та переробка м'яса       
  • Технохімічний контроль виробництва
  • Технологічне обладнання галузі
  • Основи стандартизації і метрології
  • Основи охорони праці
  • Автоматизація виробництва
  • Облік і звітність
  • Економіка підприємства
  • Організація, планування та управління
  • Основи підприємництва
  • Промислова санітарія
  • Радіометричний контроль виробництва
  • Біохімія м'яса
  • Мікробіологія м'яса

 

ЯКІ ПРАКТИКИ ПРОХОДЯТЬ СТУДЕНТИ?

– вступ до спеціальності;

– практика на набуття робітничої професії;

– технологічна;

– переддипломна.

Базами проходження технологічної та переддипломної практик є такі підприємства України:

                 

  • ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат»
  • ТОВ «Міт Мікс»
  • ТОВ «Антонівський м’ясокомбінат»
  • СТОВ «Старинська птахофабрика»
  • ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»
  • Філія «Переробний комплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика»
  • ПрАТ «Миронівська птахофабрика»
  • ТОВ «Ясенсвіт»
  • ТОВ «Козятинський м’ясокомбінат»
  • ТОВ «Бізнес Міт Продукт»
  • АТ «Богодухівський м’ясокомбінат»
  • ТОВ «Київський м’ясокомбінат»
  • ТОВ «Салтівський м’ясокомбінат»
  • Миронівський МПЗ «ЛЕГКО»
  • СП ТОВ «Нива Переяславщини»

ПІД ЧАС НАВЧАННЯ В КОЛЕДЖІ СТУДЕНТИ ЗДОБУВАЮТЬ РОБІТНИЧУ ПРОФЕСІЮ:

– лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу

ДЕ І КИМ МОЖУТЬ ПРАЦЮВАТИ НАШІ ВИПУСКНИКИ?

- техніком-технологом;                                            

- майстром виробничої дільниці, відділення;

- техніком-лаборантом (мікробіолог);

- техніком-лаборантом (хімік).

 

 

 

 

Після закінчення навчання в коледжі випускник може продовжити навчання за ступеневою освітою у вищих навчальних закладах України та світу