Освітня програма "Зберігання, консервування та переробка м'яса"

Освітньо-професійна програма

«Зберігання, консервування та переробка м'яса»

 

Освітньо-кваліфікаційний рівень – фаховий молодший бакалавр

Кваліфікація: технік - технолог з виробництва м'ясних продуктів

Термін навчання: 3 роки 5 місяців (на базі 9 класів)

                                 2 роки 5 місяців (на базі 11 класів)

Заочна форма навчання: 2 роки 10 місяців

Ліцензований обсяг прийому : денна форма – 50 осіб;

                                                       заочна форма - 25 осіб.

ЯКІ СПЕЦІАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ ВИВЧАЮТЬ СТУДЕНТИ

 

  • Технологія зберігання, консервування та переробка м'яса       
  • Технохімічний контроль виробництва
  • Технологічне обладнання галузі
  • Основи стандартизації і метрології
  • Основи охорони праці
  • Автоматизація виробництва
  • Облік і звітність
  • Економіка підприємства
  • Організація, планування та управління
  • Основи підприємництва
  • Промислова санітарія
  • Радіометричний контроль виробництва
  • Біохімія м'яса
  • Мікробіологія м'яса

 

ЯКІ ПРАКТИКИ ПРОХОДЯТЬ СТУДЕНТИ?

– вступ до спеціальності;

– практика на набуття робітничої професії;

– технологічна;

– переддипломна.

Базами проходження технологічної та переддипломної практик є такі підприємства України:

 

  • ГТП TOB «Русанівський м'ясокомбінат»                     
  • ЗАТ «Житомирський м'ясокомбінат»
  • ВАТ «Козятинський птахокомбінат» Вінницька обл.
  • ВАТ «Миронівський хлібопродукт»
  • TOB «Віст» м. Фастів
  • ВАТ «Бахмач-м'ясо» Чернігівська обл.
  • ВАТ «Ніжинський м'ясокомбінат» Чернігівська обл.
  • ВАТ «Житомирський птахокомбінат»
  • СТОВ «Агросвіт» с. Карапиші Миронівського р-ну Київської обл.
  • TOB «Черкаська продовольча компанія»
  • ВАТ «Мелітопольський м'ясокомбінат»
  • ВАТ «Коростянський м'ясокомбінат»
  • ПП «ВК і К» м. Світловодськ Кіровоградська обл.
  • ПП «Маршалок» м. Біла Церква
  • ВАТ «Ватутінський м'ясокомбінат» Черкаська обл.
  • TOB «Аверс-плюс» м. Ніжин Чернігівська обл.

ПІД ЧАС НАВЧАННЯ В КОЛЕДЖІ СТУДЕНТИ ЗДОБУВАЮТЬ РОБІТНИЧУ ПРОФЕСІЮ:

– 

ДЕ І КИМ МОЖУТЬ ПРАЦЮВАТИ НАШІ ВИПУСКНИКИ?

- техніком-технологом;                                            

- майстром виробничої дільниці, відділення;

- техніком-лаборантом (мікробіолог);

- техніком-лаборантом (хімік).

 

 

 

 

Після закінчення навчання в коледжі випускник може продовжити навчання за ступеневою освітою у вищих навчальних закладах України:

  • Національному університеті харчових технологій.
  • Одеській національній академії харчових технологій.
  • Харківському університеті харчування та торгівлі.
  • Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
  • Полтавському університеті економіки і торгівлі.

та інших навчальних закладах, які готують спеціалістів за напрямом «Виробництво і технології» та спеціальністю «Харчові технології»