- Абітурієнту
- Обсяги прийому
Обсяги прийому
Відокремлений структурний підрозділ «Технолого-економічний фаховий коледж Білоцерківського національного аграрного університету»
Обсяги державного замовлення та ліцензованого обсягу на підготовку фахових молодших бакалаврів на 2020-2021 н.р.
Код та назва спеціальності |
Освітня програма |
Ліцензований обсяг |
Обсяги державного замовлення |
|||||||||
Всього |
Денна |
Заочна база ПТУ |
||||||||||
база 9-го класу |
з них обсяг місць за квотою 1 |
база 11-го класу |
з них обсяг місць за квотою 1 |
|||||||||
Денна |
Заочна |
|||||||||||
9кл. |
11кл. |
11кл. |
ПТУ |
|||||||||
051 Економіка спеціалізація |
«Економіка підприємства» |
25 |
- |
- |
- |
12 |
12 |
1 |
- |
- |
- |
|
072 Фінанси, банківська справа та страхування |
«Фінанси і кредит» |
25 |
25 |
- |
- |
13 |
13 |
1 |
- |
- |
- |
|
076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність спеціалізації |
«Комерційна діяльність» |
50 |
- |
12 |
8 |
12 |
12 |
1 |
- |
- |
- |
|
«Інформаційна діяльність підприємства» |
50 |
- |
12 |
8 |
22 |
22 |
2 |
- |
- |
- |
||
181 Харчові технології |
«Зберігання, консервування та переробка м’яса» |
30 |
22 |
12 |
7 |
40 |
20 |
2 |
15 |
1 |
5 |
|
«Зберігання, консервування та переробка молока» |
30 |
23 |
13 |
8 |
30 |
20 |
2 |
- |
- |
10 |
||
«Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів» |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
|
|
|
|
||
211 Ветеринарна медицина |
«Ветеринарна медицина» |
50 |
- |
- |
- |
35 |
35 |
3 |
- |
- |
- |
|
142 Енергетичне машинобудування |
«Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок» |
50 |
|
10 |
10 |
44 |
34 |
3 |
- |
- |
10 |
|
Всього |
310 |
70 |
59 |
41 |
208 |
168 |
15 |
15 |
1 |
25 |